Poštovani,

ovim putem obavještavamo Vas da je rok za predaju dokumentacije za prijavu na Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera produžen do 15. prosinca 2016. godine.

Također, napominjemo da je sada studentima koji su završili 1,5 godišnji Specijalistički diplomski stručni studij sa prethodno završenim 2,5 godišnjim stručnim studijem za izobrazbu trenera omogućeno polaganje razlikovnih ispita za stjecanje sveukupno 300 ECTS bodova.

Ovdje također izdvajamo prednosti i kompetencije vezane uz ovu razinu studija:

ŽELIŠ LI IMATI NAJVIŠE STRUČNO OBRAZOVANJE U SPORTU?

Po završetku SDSSIT studija ukupno se stiče 300 ECTS bodova te kompetencije za izvođenje najsloženijih poslova u športu u vladinim tijelima za šport, kao i u nacionalnim, županijskim, gradskim i općinskim zajednicama i savezima za šport.

KOLIKO TRAJE STUDIJ?

Studij traje 4 semestara, a ustrojava se i izvodi kao izvanredni studij.

GDJE SE ZAPOSLITI POSLIJE NAŠEG STUDIJA?

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo obrane, Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatski olimpijski odbor, nacionalni sportski savezi, zajednice sportova općina, gradova, županija, gradski i županijski uredi državne uprave nadležni za pitanja sporta, profesionalni sportski klubovi, trgovačka društva u području turizma s posebnim naglaskom na zdravstveni turizam, društva i sportski klubovi osoba s invaliditetom, društva za sportsku rekreaciju „Sport za sve“, fitnes centri i centri za kondicijsku pripremu sportaša, centri za sportsku rehabilitaciju.

Posebna mogućnost zapošljavanja završenim studentima navedenog studija pruža se također otvaranjem privatnih centara za tjelesno vježbanje i sport, sportskih škola i sportskih klubova.

 

U privitku Vam dostavljamo natječaj, uvjete upisa te uvjete upisa za kandidate koji su prethodno završili 1,5 godišnji  Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera.

U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete me slobodno kontaktirati na niže navedeni broj telefona.

Unaprijed hvala na suradnji i susretljivosti!

S osobitim poštovanjem,

 

Ivana Degirmendžić

Tajnica predstojnika Studijskog

centra za izobrazbu trenera

Tel/fax: 01/ 36 58 623

E-mail: scit [at] kif [dot] hr

natjecaj_za-upis_na_spec_sdssit_2016_17

odluka_upisa_na_dvogodisnji_sdssit_svibanj_2015

prijedlog-upisa_na_dvogodisnji_specijalisticki_diplomski_strucni_studij_2016