Kadetska reprezentacija u sastavu:
Ivan Okmažić. Nikolas Gojković. Juras Josip i Matija Trstenjak – pratnja izbornik Predrag Jokić nastupila je od 5. do 7. srpnja na utrci “Po Dolenjski” – Slovenija.
Organizator (Adria – Novo Mesto) je napravio tri odlično koncipirane etape. Cijelu utrku je pratila ogromna vrućina a polovica zadnje etape je vožena po jakoj kiši. Na utrci je nastupio 61 kadet.
Osim svih slovenskih klubova nastupili su klubovi iz Mađarske, reprezentacija i klubovi iz Austrije, reprezentacija Srbije i naša kadetska reprezentacija.
U generalnom plasmanu naši su bili: 13. Okmaźic, 16. Gojković, 35. Juras, 45. Trstenjak.
A najbolji etapni plasman naši kadeti su ostvarili u 3. (kraljevskoj) etapi. Ivan Okmažić 4. mjesto a Nikolas Gojković 8. – oba u vremenu pobjednika. Okmažić i Gojković su odlično odvezli cijelu utrku (oba su kadeti 1. godine), dok će Trstenjak (1. godina) i Juras (2. godina) uz veliki rad trebati još neko vrijeme da uopće mogu biti konkurentni na utrci ovog ranga/kvalitete. Svakako bih napomenu da su svi naši kadetski reprezentativci na utrci (cijelom putovanju) bili maksimalno ozbiljni i usredotočeni te da je pravo zadovoljstvo raditi sa takvom ekipom.


Izbornik: Predrag Jokić

Fotografije: Predrag Trstenjak