Proteklog vikenda Hrvatska downhill reprezentacija nastupila je na zadnjoj utrci Unior Downhill kupa koja se također bodovala za uci c2 kategoriju. U sklopu utrke održane su i pripreme koje su uvelike pomogle reprezentativcima u ostvarenim rezultatima.
Moramo istaknuti odličan uspjeh juniora Ivana Bašića koji je svojim rezultatom ostvario odlično 1. mjesto u kategoriji juniora pritom pobjedivši aktualnog juniorskog downhill prvaka Rudija Pintara i pobjednika Unior downhill kupa Matica Kokelja. Ivan je svojim rezultatom i odličnom sezonom uspio ostvariti ukupno 3. mjesto kod juniora u Unior downhill kupu, te se nadamo da će s dobrim rezultatima nastaviti dogodine u najjačoj Elite kategoriji.
Najmlađi član reprezentacije Noa Radolović unatoč padu u finalnoj vožnji ostvario je vrlo dobro 8. mjesto u kategoriji juniora. Mladi Noa pred sobom ima još jednu sezonu u kategoriji juniora u kojoj ima šansu ostvariti odlične rezultate.
Ostale članove reprezentacije nažalost nije pratila sreća kao mlađe članove tako da je Edin Pašić zbog mehaničkog kvara utrku završio na 40. mjestu dok je Berislav Topol nakon teškog pada na treningu utrku završio na 31. mjestu.